Коли б наснилась ти мені,
Не мав би більшої утіхи
Аніж торкнутися тебе у сні
Тому хутчіш зімкну повіки
Моя свідомість лине в далечінь
Де майоріє твоя усмішка чудова
Туди, де море й сонця тінь
Де завше плине ніжна колискова
Туди де будем тільки ми удвох
Й сутьбою нам дарована дорога
Що, безсумнівно, буде сповнена пригод
Я впевнений, що й ти бажаєш цього
Ми будем йти, босоніж, по траві
Поринувши у пахощі природи
Із розумінням того - ми одні
Це щастя не зруйнують навіть боги
Бо ми всесильні в наших почуттях
Ми ті, хто може світ змінити.
З тобою бачу я своє життя
Я був народжений аби тебе любити