На Землі, де всяке буває,
Живуть люди, ніби золоті.
Їх волосся яскраво сяє,
За це називають їх руді.
В них криється вогонь таємний,
Що горить безмежно і вічно.
Він не пече, бо він приємний,
Але невидимий публічно.
У їх очах є зорі ночей,
Яскраві, наче сонце раю .
Руді люди - це сила очей,
Що з кожним днем не загасає.
Вони іскру у собі носять,
Яка запалює почуття.
В таких людей натхнення досить,
Щоби розворушити життя.
Отож, шануємо всіх рудих
В світі цьому, хоч небагато,
І ще привітаємо, бо в них
До речі, вже сьогодні свято.
26.05.2023.