Гідроелектростанцію *
орки
розгромили !..
лихо
яке
нині -
квітуча
атмосфера
потопає !..
ой,
врятуйте
землі
українські -
човни
адаптуйте !!!
* Гідроелектростанція - Каховська ГЕС, яку окупанти зухвало підірвали, аби зупинити український контрнаступ. Масштаб екологічного лиха - величезний. В зоні катастрофи опинилися населені пункти й сільськогосподарські угіддя. Гинуть люди, звірі, риба... Затоплені ландшафти і знищується екологія краю. Російське зло переступило всі мислимі і немислимі межі. Міжнародна спільнота чомусь мляво реагує на явний геноцид й екоцид, який чинять тут східні варвари.
Горлянка повзуча - багаторічна трав'яниста рослина. Має дуже красивий вигляд та володіє великим діапазоном лікувальних властивостей.