А очі видають тебе
В них бачно все, що на душі
Там розпач, біль, образа
За посмішкою скриті
А кажеш всім - та все окей
Бувало гірше, не критично
Мені нормально, сильна
Я вивезу і це
І вивезеш і це
Бо за горизонтом інша ти
Вона все бачить, чує, знає
Сидить, чекає
Минуле, теперішнє, майбутнє
Де зараз ти?
Чи маєш бути саме тут?
Знайди себе
Спіши, радій, кохай
Відкинь непотріб із душі
В твоїх руках твоє життя
Його живи
Стіна стоїть
Її ти не проб'єш
То нащо мучити себе
Замислися над цим