Дванадцята година ночі
Я не можу заснути
Голос тихенько шепоче
Мозок нагрівається думками
Я лежу один і продовжую думати
Над тими сказаними словами.
Задаюся питанням:
Що я зробив не так?
Життя просто наповнене розчаруванням
Але здатись може тільки слабак.
Лежу і думаю:
Чому я завжди обираю найскладніший шлях
Де люди хочуть мене зламати і злою людиною зробити
Але ж я пливу по своїх хвилях
І ніхто не має вказувати мені як правильно жити.
Життя і так складе
А ми ускладнюємо ще більше
Час дуже швидко мине
Тому потрібно зрозуміти призначення наше.
Кожна людина зʼявилася на цей світ не просто так
І кожному буде подано з неба якийсь знак.
Люди приходять і йдуть
Бог забирає тих, хто тобі не потрібен в майбутньому
І дає тих, які допоможуть успіху досягнуть
Які зможуть навчити хорошому.