я знаю
торкатися ніжно
чи грубо
то вибір не твій
підсвідомо він мій
я вигином тіла
розповідаю
судомними "ох"
віддзеркалюю тінь
на стіни
диван
на простирадло
на все , що довкола
я - хміль
я - вогонь
броня моя - одяг
зотліла
під ноги
лишивши між нами
спітнілість та дим...