Ідуть роки,
Їх не сповільниш крок,
Чи всупереч, чи завдяки,
Рушаєм до зірок,
Туди, де мрій
Шалений зорепад,
Де радість, сміх,
І щастя, - все підряд!
Де вся родина
Разом за столом,
Де кожна днина
Сповнена добром,
Де всі кохані
Разом назавжди,
Де мирне небо
І нема війни...
Ідуть роки,
Та в серці і душі
Завжди нам ...цять, -
Ось, пишу вірші:-)))