oreol, 14.12.2023 - 11:58
Є й на захопленій землі ідиоти - згоден, а на незахопленій їх нема? Чому вони погуджуються на ці умови ви не задумувались, їм платила девять років і Україна і Росія, вони набрали кредитів в українських банках, а на не захопленій як? Хто багатий за кордном, на сонечку загорає, "біженець" називається, всі статки йому перераховують на його валютні рахунки ті, хто на нього тут за копійки працює. То це так, самі, самі, за сто доларів в місяць під обстрілом, вони ні не ідіоти, патріоти, раби в їх колонії. Після війни чия тут буде земля - американських та німецьких корпорацій чи російських, ось за це і іде війна, нашою ні земля, ні природні ресурси уже не будуть, під шумок війни, вони свою власність узаконили, чого тут можна чекати ще крім смерті.