Дочка була за кордоном. Десь місяців п'ять...
А учора повернулась: " Познайомтесь- зять!".
Бідолаха мовчить, наче набрав води в рота,
Дивиться як той баран на нові ворота.
Я питаю: "Мову знаєш?"- сміється на кутні.
Ой, до береженька знову... Ну якесь не путнє!
- Я, я - каже. - Бачу, бачу! Ти язика маєш?
Розмовляти ти умієш? Яку мову знаєш?
Чоловік за бутлем кинувсь: "Що ж ми на суху?!".
Сіли й мовчимо, як риби в нашому ставку.
Нарізаю на закуску сало, сервелат.
А він якось "найн" та "найн" а хоче салат.
-Та нема у нас салату! Таке не їмо!
Хоч кульбаби мо нарву... Не місто ж - село!
Принесла, сипнула жменьку в тарілку й на стіл.
-Я, я! - Бачу! Їж, кажу, он. Й запивай - розсіл!
Остограмились по першій... Він їсть, як не в себе!
Біжу знов кульбабу рвати... Досипати треба!
Як по третій з моїм випив - вже кульбаби мало!
Почав він із ковбаси видлубувать сало.
Шпік то найн. Кружечок з'їв, за ним другий коле.
Вже їсть з салом. Все я, я! Наче поле оре.
Як по п'ятій налили - сало з перцем їли.
Часничок,цибулька, хрін... Трохи захмеліли...
Кажуть п'яний на язиці лише правду має.
То я сала підрізаю, з бутля підливаю.
Бачу - либиться до доні. Любить мою Галю!
Каже нам: " Путін - Х у л О! Все! Благословляю!!!
Валентина Дацко/ Урода. 14/12/2023
Запрошую всіх, хто любить гумор, на мій ютуб канал" Гонорова пані". 💙💛