Уся реальність розлетілася на клоччі..
Нас розділяла злива снігова..
Тепер чужі, скляні дивились очі..
Обманом пахли всі твої слова.
Несмій ніколи більше доторкати:
моє вустами ім'я і душі..
На відстані не смій мене кохати..
і знищ тобі присвячені вірші.
Тепер ненавиджу усе твоє мовчання!
Тебе не бачачи ненавиджу буття!
Така для мене перша і остання..
на все моє спотворене життя.
00:32
8 лютого 2023
Бокиївщина