Вібрації добра зростають,
Це світлі сили відчувають.
Вібрації ці не з Землі,
Вібрація іде з душі.
Вібрації нас окриляють,
Вони щоденно очищають.
Мов світло в темряву несуть,
Показують нам тіней суть.
Здавалось - непроглядна ніч,
Здавалось темрява задушить
Та Сонечка ранкове світло
І все, що чорне миттю зникло.
Неварто нам чогось боятись,
Добром потрібно заряджатись,
У справах світлих слід сіяти,
Усе, що краще - віддавати.
Вібрації добра зростають,
Духовність всіх нас окриляє.
Добром потрібно поділитись,
Злом ночі вам не насититись.
Війна , війна...
На тонкому плані з нами війна,
Чому і кому неодмінно хана.
За гроші убивати - обман!
За гроші - вмирати, нам бреше тиран.
Переможе ж знов брехня!!!
Підміна цінностей - війна.
Насильно в бій уже ж ведуть
І нові біди всіх знов ждуть.
Пишуть тріади, атакують ефір,
Славян на славян ведуть у цей бій.
У кожного брехня своя,
Людей же знищує війна.
Глобальний же уряд,
Тотальний контроль.
Держав же не буде,
Чому ж цей терор?
Які там кордони,
Про що ця брехня?
Ми за ЄС,
Європа - одна.
Який ЛНР, який скажіть Крим,
Частина Європи, для чого цей млин?
Ми всі ж на одній цій планеті живем.
В англо-саксонський світ ми ж всі йдем.
Цифра замінює всюди людей.
Достатньо брехні, достатньо смертей.
А ловчі табун знов на бійню жинуть,
Скот ми для них, усе оце - жуть.