У чашці чорної й солодкої кави твоє відображення,
На тебе дивляться з славних небес згори,
Не шукай у цьому вірші чи в цьому всьому якесь значення,
Краще ввімкни своє відімкнене серце й живи!
Білосніжна холодна зима зазирнула вже в кожне вікно,
І Різдво Сина Бога Живого на порозі,
Щастя перемоги до фінішу мужньо дійшло,
Тисячі разів упавши й тисячі разів піднявшись на дорозі.
Не шукай сяючого сонця в сірому зимньому небі,
В серці своєму любов теплу відзнайди,
Бог Найсвятіший від тебе недалеко,
Це справжнє - з усією радістю й сумом усміхнись!