НОВОРІЧНІ ПОБАЖАННЯ
Погляньте, Рік НовИй вже зовсім поряд.
Ось - ось постукає до нас в вікно.
Засвітить вогником на небі зорі.
Накриє поле срібним полотном.
А ми, як завжди, мріючи про свято,
Ялинкою прикрасимо свій дім.
І будемо НовИй Рік зустрічати,
Бажати щастя і здоров'я всім.
Щоб сонечко нам душі гріло.
Щоб більш ніколи не було війни.
Веселий дітки хоровод водили.
Від страху, щоб не плакали вони.
І ми ось так могли частіш збиратись,
Радіти зустрічам, співать пісні,
Вести розмови, щиро посміхатись
В щасливі, мирні
у новОму році дні!