ЧЕРЕМШИНА
Музика Б. Гриньовського
Де вечірні зорі чари розсівають,
І зелені шати з вітром гомонять,
Сад прадавній в тихім затишку дрімає,
Трав весняних лине ніжний аромат,
Там у холодочку край старого саду,
Де черемха пишна густо розрослась,
Одягнула віти в білий цвіт духмяний,
Вечорами дзвінко соловей співав.
По в’юнистій стежці я в саду гуляла,
Там росли обабіч яблуні старі,
Про кохання лунко солов’ї співали,
І можливим щастя бачилось мені.
Черемшина біла швидко відцвітала,
Пелюстки дрібненькі сипались в траву…
Солов’їна пісня у душі лунала
І торкала серця чарівну струну.
Пелюстки черемхи білим засипали
Землю, наче снігом,…в роздумах стою, -
Як свої відкрити почуття - не знаю,
Як тобі сказати про любов свою?
А вечірні зорі чари розсівали,
З листячком зеленим вітер гомонів,
Черемшина білі пелюстки скидала,
Про любов співали лунко солов’ї…
19.07.2017