Уподібнитись Творцеві — спокусливо. Існує життя на Землі — то чом би його не дати на іншій планеті?.. Але як зробити «порох марсіанський»? Ґей, людський генію! Певно, як мінімум, знадобиться такий винахід, як таблиця Менделєєва. І “copy–paste”. Треба чекати детального аналізу того, що знайшли й дослідили марсоходи. Кількісно й історично людство, либонь, уже готово, щоб якісно переінакшитись на тамтешніх мешканців. Не «колонізувати» Марс, а зробити з нього другу Землю. О, науко! Ми поклоняємось тобі, віримо у тебе і знаємо, що без тебе в цім питанні — цілковита безвихідь. І то не жарт. І не бунт супроти згаданого по тексту вище.
2024 від РХ