Почуття не ховав. Щиросердно
Я без міри з тобою діливсь.
Та, напевно, ти всіх їх недбало
Перебрала і кинула геть.
Незбагненно! І сумно. Побачень
Я, як сонця у мряку, чекав.
У тобі і з тобою майбутнє,
Сподіваючись, бачив моє.
Я не вірю вже й сам в те, що сталось...
Ти щаслива? А я таки так.
Бо шматочки розбитого серця
Позбираєш для мене не ти.
Покохаю я іншу. Й про очі
Прочитаю натхненно слова...
Свої сльози і мрію юнацьку
По краплині для неї повім.
27.03.2007