у мене немає матері, я сама себе породила на свалці атомів.
розвивалася, як верби цілуються в чистий четвер,
а від того прекрасність моя – зелененька пригода із пурпуровим котиком не знає меж необхідної оборони, але краще всього використовувати для себе турботу, не розриваючи душу віхрещуючись від нагоди, переспати для фіксації розрахунку і підщьотів треба уміть красиво як вишня на торті.