1.Хоч білий сніг засипав твої скроні
Й крадеться завірюха із легка
Зимі навстріч підставлю я долоні
І біди всі стряхне моя рука.
Вкладемо путь, де промінь простелився.
Там з виш небесних йде до душ тепло.
Крилом небесний ангел притулився,
Щоб нам з тобою сонячно було.
Життя для двох весною розквітає,
Коли кохання серце зігріває.
Рука в руці по долі пара йде
Й смеркання літ в світанок днів веде.
2.Коли ми разом, віхола стихає
І осінь літ зникає без сліду.
Нас кожний день любов’ю наповняє
І щастя простеляє нам ходу.
Всі перестороги подолаємо,
Лиш руку із руки не відпускай
Лиш тоді, коли удвох кохаємо,
Бог нам і на землі дарує рай.