"Так буває у житті,
кожному своє".
Я пишу все у листі,
де твоє - моє...
Кожен має свій урок:
чорне, сіре, біле,
і життєвих сторінок
безліч ми зустрінем.
Але зміст у всіх один -
проба, перевірка
тих життєвих всіх краплин
назбиралась збірка.
Покарання також є,
є винагорода.
Перед нами знов встає
вибору свобода.
"Так буває у житті ,
кожному своє..."
І думки на самоті,
серденько тоє
обновило його знов,
жити надихає,
і знайти "людську" любов -
цінність, що тримає
нас усіх, на цій землі
тест буття на пробу.
І дорослі, і малі
подолавши "злобу!"
Скарб блукає, та ціна
чорна, сіра, біла.
Пише наші імена
доля, наболіло...