Ти мовчала між іншим, ніби
Були втрачені всі слова
Наче ти серед мотлоху бійки
Залишилась єдина жива
Нече ти одна лише знала
Де той вихід із темних думок
Наче в мить цю непевну втрачала
Із собою останній зв'язок
Ти мовчала мов буря у травні
Так буремно мов ураган
Ти прощала мене і мовчала
Як мовчить старий океан
Бо слова будуть мертві родитись
Коли нічого щиро сказать
Коли краще об мить цю розбитись
Чим когось серед шляху лишать
Ти мовчала і падали зорі
Віддалялися наші життя
Від ночей, коли ми були двоє
Навкруг нас лиш планета німа...