Сині фіалки очей
І перли уст золотаві
Завуальована тайна речей
В ніжній словесній оправі.
Гордий смерековий стан
Усмішки корали білі
Легкого флірту дурман
Погляди теплі і смілі.
Азбука закоханих вій
Що прикривають невинність
Щедре народження мрій,
Що присипляють пильність.
Вечір і зоряний шлях.
В тиші приглушені кроки.
Білий ліхтар, ніби птах,
Присів на сталеві крокви.
Висвічує срібло зело.
Пахнуть м'ятою луки.
Ніжне кохання теплом
Зігріло таїнство злуки
Десь заспівав соловей.
В пісні чутливість і ревність.
Юності милий Орфей
Чарує солодку миттєвість.
Ніч до світанку тече.
Витлівший місяць, як згарок.
Молодість дивна мине,
Лишивши пам'ять на спадок.