Божевільні пси їх, стать за статтю,
Прославляють смерть серед своїх,
Щоб пішли вмирати рать за раттю,
Куди б не послав їх лютий псих.
Їх ніщо не зможе врятувати!
Скільки всяких ізмів тут було,
Ніби-то вогнем всю їхню вату
Враз охоплює вселенське зло.
Беззаконня - ось для них свобода,
Щоб закон був тільки не для них!
Їх юрба не стала ще народом,
Тільки поворот - винось святих!
Новий вітер вже летить над світом,
Стільки всім проблем ще не було,
Тільки їм одне лиш завжди світить,
В них щоразу переможе зло!
І тому ми тут ніби на варті,
Живемо віками над Дніпром,
Зло, що розійдеться не на жарти,
Українським щоб гасить добром!
5.02.2024
Гарний вірш, категоричний. Влучне визначення: Беззаконня - ось для них свобода,
Щоб закон був тільки не для них!
Їх юрба не стала ще народом... І це так і є. Дякую за гарний вірш.