Я пам’ятаю перший наш цілунок,
Немов його піднесла нам ця ніч,
Немов вона зробила в подарунок
Незвичну річ...
Я пам’ятаю мить, коли торкнулись
Мої вуста до вуст твоїх вночі.
Тоді кохання в небі спалахнуло,
Мов дві свічі...
Я пам’ятаю: вітерець вслухався
У тишу слів і поцілунку тон
І як несміло віяв, мов боявся
Стривожить сон...
Я пам’ятаю: очі-зорі, мила,
Сховали пісню радості твою,
І мовби ніч між нами поділила
Любов свою...
Я пам’ятаю перший наш цілунок
І хвилювання серденька твого.
Немов тоді зробила ти в дарунок
Мені його.
22.07.1997