Душа у неї немов лебедина:
Вільна, вірна ... любов єдина.
Не можливо закути в кайдани,
Не зупиняють на серці рани...
Золотом душу цю не підкупити,
Меркне воно перед любов'ю –
Сила нетлінна. І не спопелити...
Загартована витримка кров'ю.
В її венах – мужність і ніжність.
Дотиком цвіту вона душі торкає,
Вустами із меду від болю лікує,
Але не тримає – свободу цінує.
І масок не носить, їх не одягає.
Очі щирі, хоча правдою шмагає:
В одному флаконі ніжність і сила,
Любов і свобода – душа лебедина.