Зброя бісовська із літерой зет...
(А символ ніколи не бреше).
Це упиря вдалий експеремент.
Гітлера він перевершив.
Їх ритуали і очі пусті-
ЗЕТ- рукотворні потвори.
Вживлений чіп який ,замість мізків,
Із кагебешной контори.
В їх матерів також вживлений чіп,
Жалю та болю не знають.
"Йдіть убивати!- наказує піп",
Тупо синам повторяють.
"Рай вас чекає, а нас беніфіс!
І сатанова подачка."
В душі вселився безжалісний біс,
Й служить царю, як собачка.
От і пишаються літерой зет.
І немовлят убивають.
Заздрість, жорстокість і люті букет
Душі їх переповняють.
Ірод -їх ідол, також був царем,
І, щоб Спаситель не вижив,
Став він відомим катом- палачем,
Тим свої муки й пришвидчив.
На вас теж чекають бомби із стріх.
І віковічна розплата-
Сім поколінь не відмолять ваш гріх,
Підлість мовчання й прокляття.
05.03.2024р. 11-11