Трав'янкувато-камуфляжний крам весни
мені наснивсь...
Бруньки смарагдові та пролісків сапфір
уздовж порфі́р*,
що простяглися небокраєм від загра́в...
Скрипаль заграв...
На тлі небесному з'явився молодик*
і раптом зник...
Лишилась я в полоні чар на самоті
у тому сні...
10.03.2024
*порфі́ра (заст.) - довга широка пурпурова мантія (гр., покривало) у вигляді плаща, що спадає до землі
*молоди́к - те саме, що молодий місяць
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––