Я жаба і живу на болоті.
В мене шкіра горбата, нерівна,
Але поблизу кожній сволоті
Відомо що я - царівна.
Я, жаба. У мене криві ноги,
Я буваю криклива,
Але я не стою край дороги.
Я цілком особлива!
Я жаба, в мене холодна кров.
Я знаю, що є кохання,
Мені не відома любов.
І востаннє, на ваше прохання!
Я жаба ! У мене банькаті очі,
Я, досить таки, капризна,
Але мене кожен боцюн* хоче,
Бо у мене надпотужна харизма.
Ай, добре. На біс. Я жаба!!!
Я неабияка пані,
Бо, навіть, моя покійна баба
Була у французькому ресторані.
Боцюн* - лелека