Чому добрих хвороб не буває?
Посміхаючись дочка питає..
Так
чом у ж тоді серце літає
Воно сильно болить не пускає
Але ж стан той приємний не знаю …
так у чому ж хвороба питаю?
Батько все це серйозно сприймає
І у відповідь їй заявляє
Я прожив вже життя і я знаю
Доцю!- добрих хвороб не буває!
І коли там у грудях стискає!
Кардіолога краще спитаю!
Не питай батьку любий я знаю
Що за нежить мене домагає
Закохалась і сну вже не має
Коли поруч із ним то літаю…
А якщо та недуга сумная
Ти пробач мене тато … кохаю!!!
Тож не хай гарних їх не буває!
Але ж моя найкраща це знаю!..)))