Село моє рідне - Малий Кобелячок,
Куди б я не їхав ти в серці моїм.
У пам'яті роки дорослі й дитячі.
До тебе вертаюсь, до рідних країв.
Полтавщино мила, мене ти чаруєш
Своїми полями і лісом своїм.
Пісенний мій краю, ти радість даруєш.
Тобою горджуся, талантом твоїм.
Лани колосяться і золотом сяють.
І скрізь яблуневі родючі сади.
- Чого ти бажаєш? Тебе запитають
- По мирній землі хочу завжди іти.
Село моє рідне - Малий Кобелячок.
Бажаєм нікому не знати війни.
Хай мами синів, що воюють, не плачуть.
Повернуться всі хай живими вони.