Ти йдеш серед людей, для когось перехожий,
Для когось знайомий, для когось просто на когось схожий,
Ти йдеш серед людей, як людина серед людей,
Чи то загублений, чи навпаки знайшовся, чи і те, і те,
Ідеш, витрачаючи свій час на життя, аби недаремно,
Аби в душі було світло, аби в серці була любов, аби не було темно.
Ще ніколи людям на землі не було тісно, добрим не треба добрішати,
Як сказала одна дитина: "Так, у мене все добре, а хіба може бути по-іншому?".
(діти все знають про життя :) )