Цілий день дощ, мов сльози без кінця,
Від щастя чи від журби,
І крапля одна захотіла вийти
Із великої крапельної юрби...
...Впала на любов, скотилася у саме серце,
Ох, стільки любові вона не бачила ніколи!
Стільки світла вона побачила вперше
І скотилася з очей сльозою!