"Все буде добре", — ти собі говориш,
Війна скінчиться, прийде спокій в дім.
Вершини гір нових ти ще підкориш,
А зараз просто усміхнися всім.
Твоя сльоза — кому вона потрібна?
Лише пече, гніздиться у тобі...
Вона прозора чи зірчасто - срібна,
Душа відкрилась, мрії — голубі.
Важкі часи, багато дуже крові,
Земля кричить і плаче водночас.
Нам би обійми теплі, вечорові,
Любові вогник в серці щоб не згас.
І віру в краще завтра не згубити,
Лише разом, вперед в нове життя.
В собі тривогу і неспокій вбити,
І відродити світлі відчуття.
Все буде добре. Буде. Буде. Буде.
Весна ж надворі, тепло - ясні дні.
І перемогу наш народ здобуде,
Звучатимуть веселі лиш пісні.
20.04.2024 (с) Галина Гук