Мої вірші, останнім часом, люттю вкриті -
Такі тепер, нажаль, часи...
Сльозами інколи политі,
Але відверті і живі...
Вони завжди про віру та надію,
Бо крім знання є ще чуття...
Останнім часом я, нарешті, мрію -
Не тільки бруд і біль несе війна…
Мої вірші щоденник сьогодення
Звичайного і унікального життя...
Мої вірші - моє натхнення -
Те, що не дасть мені піти у небуття…