Проїхала техніка через кордон
Про це я дізнався з джерел,
Уся Україна - тепер полігон ,
Нал[Е>тів на неньку східний "орел"
Тут було усе : і танки й ракети
Літали залізні пташки ,
В бою артилерія та важкі кулемети
Руйнували навстіж стежки..
Життя у всіх за секунду змінилось
Емоції , біль , страждання та страх..
В серці одразу ж все прояснилось
Стало відомо хто " брат на словах "
Віддали наказ й полетіли ракети
Понесли усі ми небачених втрат
Убогість та голод - ваші прикмети
Замість Отця - власний магнат
Готові покорно та довго служити
Інколи думаю що це ваша ціль
Ми інші ! Нас не можливо схилити !
Бо наша свобода - то спільний є біль
Ми віримо в Бога та у власних людей
Вони - це справжні герої зі сталі
Хтось став без рук , без ніг , без очей
Прикладом є бійці з Азовсталі
Нас не лякає ваше залізо
Танки, ракети, небесні птахи
Втікайте подалі поки не запізно
Бо ми вже здолали власні страхи !