́До тебе тепер можуть приходити всі: чотири стихії, сім вітрів... пташка сиза їстиме прямо з твоєї долоні, якою ти проведеш по щоці і колись змахнеш останню сльозинку по тобі.
Сум твоїх очей відображатиметься в небі дощами, що впадуть на плечі тієї, яку ти кохав.
Відтепер твоя Єва гратиме тебе в кожній мелодії і музика проникатиме у м'якоть екзосфери, щоб ти чув її і почувався там як вдома.
А навколо неї пурхатимуть, як метелики, твої метафори та рідкісне золото твоїх образів.
Твої вірші і проза стануть віщими і говоритимуть до нас спокійним голосом і правдою твоїх пророцтв.
А твої риси впізнаватимуться у твоїй дитині і у теплому вітрі, який навесні говоритиме до кожного, хто тебе знав і любив, ласкавим подихом.
Ти писав так, що твоїми віршами можна молитися до Бога.
Для тебе це і була розмова з Ним, совістю і Україною.
Ти захищав нас як справжній Воїн та Батько - тихо, не просячи визнання та подяк.
І пішов Героєм.
У тебе була третя група, резус позитивний...
А тепер у землі, в яку пролилася кров, твоя честь і гідність.
Для мене ти завжди будеш головним доказом того, що Донбас - український, бо він дав народження тобі.
А тепер наша планета осиротіє на цілу планету, якщо ми не ловитимемо в повітрі твій спокій і мудрість, сум і віру, твою філософію і глибину, твою любов і твої крила.
Дорогі поети цього сайту, друзі і знайомі і можливо незнайомці теж.
Думаю, що говорити ще щось - зайве.
Якщо ви не читали Максимових віршів, то прочитайте, вони залишаються під шкірою.
Якщо не слухали як він їх декламує, то послухайте, будь ласка.
Можливо таким чином ми віддамо шану Поету і нашому Герою.
Посилання на відео та канал, де Максим декламує свої твори https://youtu.be/XxpqnkQNT7Q?si=6kz9l_3iq5ZN17V9
Посилання на сторіночку https://www.poetryclub.com.ua/author.php?id=1005173
Біль і співчуття рідним.
Якщо вам захочеться щось написати, то зробіть це, будь ласка, на сторіночці Максима.
Не знала його... завдяки тобі прослухала вірші, перечитала... Йдуть гідні та світлі люди... сум та біль...
Не вірно , що герої не вмирають, нажаль вмирають... пам'ять залишається... хай вона буде серед нас навіки. Низький уклін Максиму🕯️
Чомусь сьогодні вирішила зайти на сайт з телефону, і перше, на що звернула увагу - цей тівй допис. Зайві всі слова.Неможливо повірити в це одразу. Вічна пам'ять Герою.
Несправедливо і боляче , коли з життя забирає гідних, але все, що залишилось після справжнього чоловіка, зробить його не лише героєм, а й безсмертним.Обов'язково почитаю і послухаю вірші Максима!