Плацкарта , вагон
Молодий залізничник
Він тільки отримав диплом
Біла рубаха
Наче папаха
Краватка так гордо весить
Наче той птах
Що вернув альмаматер
потягом скорим летить!
Перший свій рейс
І перша задача
Життя у вагоні кипить
Дівчина мила
Щічки красиві
На полочці верхні лежить
Так поглядом ловить
Ось очі зустрілись
І щось вже у грудях болить
Хозяйскій …вагоном туди сюди ходить
І чай перший свій надає
Та біля дівчини
Щоразу проходить
Та колір його видає
Ну щож так стискає
І душу чипає
Так ніби мелодія льє
Це ж треба
У перший свій рейс
Провідник закохався
Та воду із жадністтю пьє
Та ось та зупинка
Ось перший перон
Іі сілуєт розчинився
Сигнал прозвучав
Рушив далі вагон
І наш провідник
Засмутився
Не імʼя не зна
Не зна телефону
Лиш зна де состав зупинився
Можливо колись зведе доля їх знов
Бо хлопець той сильно влюбився!