50-ть років закінчення школи.
"Журавлі" повертають додому,
До старого та свого гнізда
І, як пам'ять, за ними крокує
Літ прожитих півста череда.
В тому домі, що школою зветься,
Де пройшли надщасливі роки,
Як прислухатись, то озоветься
Давній гамір мов потиск руки.
Щось прожито, в душі ж залишилась
Та шкільна, неповторна пора
Сивочолі вернулись додому
Де вже інша живе дітвора.
Однокласники це особлива,
Життям сплетена, дружна сім'я,
А хто радо їх всіх зустрічає?
Їй Улашківська школа ім'я!
Тут теплом ми наповнили душу,
Тут початок дороги в життя,
Ми вернулись, на мить, та вернулись...
Надприємні душі відчуття.
01.06.2024 р.