Насаджу я, любий сину,
квітів у дворі
Щоб колись було красиво
гратись дітворі,
Щоб приїздили до бабусі,
привозили сміх,
Казали б "Ти чому не в дусі?
сип попіл на поріг!"
Напечу я, мій рідненький,
кругленьких їжачків
Щоб внучата брали в жменьки
" ой, які смачні!"
Квочка виведе курчаток,
всіх привчу до рук
Внучата будуть їх навчати
"Кажи ку-ку-рі-ку!"
Вибілю усі кімнати,
щоб чисто було скрізь
Щоб веселіше зміг лунати
при зустрічі наш сміх !
За твоє щастя Бога прошу,
розчулююсь до сліз
Тільки не злися,мій хороший,-
я мрію...То ж не гріх!?