Я знову тут… По серце у крові,
Де памʼять ще гойдає запах шкіри,
Де у спині давно у прихистку ножі,
Я знову тут…Де більш немає ні в що віри,
Я знову тут… Душа розбита наче скло,
Думки танцюють в спогадах про тебе,
Тягну на собі, тобою зламане крило,
І в кожнім погляді, зрікаюся від себе,
Я знову тут … Так боляче не чути голос,
Не бачать очі, рукам немає змоги обійняти,
Моє життя, знову натягнуте на трос ,
А почуття мої, приречені на страту…