Мені сумно лиш коли зникаєш,
бо без тебе темрява кругом.
Повертаєшся і світло ти вмикаєш
хочу я від тебе тільки одного.
Не зникай на довго , і частіш пиши
бо листи твої так гріють душу.
Я без тебе залишаюсь в самоті ,
я без тебе помирати мушу.
Не спіши постійно ти говориш,
що на все свій час , відносини й любов.
Звідки ж тобі знати що ти твориш,
і наскільки швидше тече кров.
В чомусь схожі ми з тобою різні,
я до тебе ти поки одна .
Я люблю коли ти так говориш ,
ЩО Я ТВІЙ А ТИ ТЕПЕР МОЯ.
Ж/С 7.10.24