Намалюй словами картину,
Що ура́зить текучістю фарб
Й упов'є́ заливка рутину,
Мов акрилом рідким флюїд-арт.
Неповторних форм візерунок
Новотворами ляже у вірш.
Між рядками з моря відлунок
Поцілує промовисту тиш
У вуста мого ненатхнення,
У зіниці просяклі слізьми́,
У пітне́ чоло лиходення,
Де навіки згубилися ми.
15.07.2024
*Флюїд-арт – новий напрямок в абстрактному живописі. У перекладі fluid означає рідке, art – мистецтво. Техніка є особливим різновидом абстракціонізму, у якому немає певних сюжетів.
–––––––––––––––
Авторський колаж:
картинки з інтернету
–––––––––––––––