Це від щедрих поцілунків літа
Червоніють яблука в садах.
Стали схожими вони на квіти,
Ледь тримаючись на схилених гілках.
...Налетіли вітри з огорожі,
І летять нестримно знов і знов,
Яблука, на каплі крові схожі,
Падають на землю стрімголов.
А окопи наші - ціль ворожа,
Пекло люте, де й води нема...
Де Герої, на ТИТАНІВ схожі,
Щодня проливають кров. Незадарма?
Господи! Я тільки тобі вірю!
Чудо сотвори і нас спаси!
Відсічи усі довбешки змію
Хай настануть ТИТАНІВ часи!!!
18.07.2024р. 13-46