Пора літня, славна жінка,
Все на кухні, наче бджілка,
На пательні кабачечки,
В банячку тушить котлетки.
На порозі Миколайчик,
-Я прийшов, мила, по хавчик,
А вона фартух знімає.
До садочка зазиває,
Ти послухай соловейка,
У нас дружная сімейка.
У очах блиски - іскринки,
Притулився до Іринки,
Вдвох утриматись не в змозі,
Загубились при дорозі,
Васильків запах духмяний,
Обід буде незрівнянний.
Не пізнали б, усі в селі,
Якби ж хата не у пітьмі,
Запах гару ліг повсюди,
Він не чув чмокав у груди,
Вона сяяла зорею,
У думках немов до раю.
Де той хавчик, де вечеря,
А дружина, як та гиря,
Задихався донезмоги,
Нема іншої дороги,
Як не стане так кохати,
І вечерям не бувати.
19.07.2024р.