Чи знаєш, як вмирають почуття
В безжальній боротьбі за існування?
Які так прагнули колись життя
І вимагали лиш твого визнання...
Вже незворотньо наближається фінал
І залишає почуття життєва сила
Колись поставила тебе на п'єдестал
Та й щиро самовіддано любила...
Чи знаєш, як в агонії сумній
Десь дотліває скудний залишок надії,
Що ще можливо в цьому вихорі подій
Зібрати по шматках розбиті мрії?