Йдуть Герої у праведний бій,
Рідну землю ідуть визволяти,
Ти в бою їх від смерті прикрий,
Захисти і врятуй, Божа Мати,
Визволяти Герої ідуть
Рідну Мати свою і родину
Рідну землю, від Бога, свою .
Рідну матір свою Україну
То ж не легкий їм видався шлях
І гіркіше життя від полину,
Скільки їх вже на віки в полях
Залишилось,мабуть половина,
Ти їх голос благання почуй,
Голос мужніх,ці люди-перлини.
Захисти ,Милосердна, врятуй
Їх життя і життя України.
Нехай смерть переможе цю смерть,
Що повзе по землі чорним змієм,
Нехай світло Господнє прийде
І по пеклу їх попіл розвіє,
Нехай сонце над миром зійде,
Його світло до кожного лине,
Божа Мати, нехай так буде,
Захисти і врятуй Україну!