Любов – магічний алгоритм!
А що лежить в його основі?
Мо’ своєрідний біоритм?
У чому чиста суть любові?
Вона порозумінню шанс,
взаємин ніжних запорука,
сердець гарячих резонанс,
та з насолодою – і мука…
Безсонні ночі напроліт,
дитячі ревнощі, зітхання,
наповнений шаленством світ…
У цьому, може, суть кохання?
Любов – це аромат бузку,
троянди, матіоли, хвої…
Кохання – напис на піску,
та ще й на лінії прибою!.
Воно у кожного своє,
шаблону тут не підібрати…
Його немає або є,
але воно свободі – ґрати!
30.07.2024, СВ-ФН