Баби геть не пропадуть,
якщо нічим тобі вдуть
Швидко віднайдуть заміну
бо ж в сусіда по коліна
І хоч жінка й не повія...,
швидко знайдеться заміна
То ж щоб цього не було,
треба щоб не підвело,
Те що хреном ще зоветься
і на поклик відгукнеться
А щоб не гуло село,
треба впрудить помело
І усенького, по яйця
Ото й буде файна праця
В цьому разі молодиця,
зажевріє, як світлиця...
Тут тобі і борщ й пампушка
і горілочки літрушка
І котлети з індичини
і ковбаски із свинини
Вареники й голубці
і твій член в її руці.
Памятай же, друже, це!
Якщо що, то сунь й яйце
На коліна стан між ніг,
хоч там лід, чи може сніг
Розтопи його, козаче,
поки жінка не заплаче
Й від екстазу і оргазму,
не зверне погляд на плазму
Не тушуйся, і не млій,
Бо попрешся до повій
Не пасуй і будь Гераклом
і подяки не забракне