На кортах на каблах сидить х_йло
Картинка зменшується і ми бачимо, що він сидить на трибуні
Навколо пропагандони з рупорами
З рупорів летять літаки, ракети, катери, танки (вундервафлі раші)
Картинка зменшується і ми бачимо, що навколо них ще одне коло
Генерали, що сидять на мішках з грошима
Навколо кожного мішка зброя радянського зразка
Картинка зменшується навколо збрід з офіцерів, блогерів, акторів та іншої рашиської наволочи
Вони пакують пересічних росіян по сітках як дрова
Картинка зменшується і ми бачимо охоплену полум’ям частину окупованої України
Куди і летять ті аля дрова...