НЕ МАЛЕ СЛОВО .
О люди !
Піднімайтесь і кричіть
Нам кажуть йде війна
Люди мовчіть .
На фронті всім рахують
І патрони і снаряди
Невже наш уряд
Ворогам за гроші
Їх продає !
А ви люди мовчіть
І ще про гірші лиха
У державі не говоріть
І не об’єднуйтесь для правди
Щоби не було в нас
Такої влади .
Дарма .
Згадаєм 1914 рік
Коли терпіли у війну
Ці люди .
І дотерпілися
Що прийшли комуняки
І всіх запхали до … с …
Буду мовчати де тепер
Ми всі живемо …
Й на вуха вже не лапшу
Повісили
А *** …
Й нам кажуть що це приємно пахне
І ми так живемо …
Невже із тим лайном
В душі помремо !
15.07.2024 11:22:59
https://www.youtube.com/shorts/ZPUm0niYEGY