[Verse>
Парує подих холодно уже в ранковий час
Напевне все розставив вересень усі крапки над літо
Десь тихо закрадається у голову si tu te vas
І венами по тілу розливається коктейль Меланхоліто
[Verse 2>
Думки гортають чорно-білий пам'яті альбом
У ньому все ще залишилися твої світлини
І кожен образ вже здається лише сном
На склі дощу холодного стікаються перлини
[Chorus>
Меланхоліто вогонь серця задуває
Як осінь краде останні барви літа
Тебе уже нема і все минає
коктейль Меланхоліто